maanantai 15. elokuuta 2016

Kesäkurpitsa-suklaa piirakka


Tarvitset:


5dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
1tl suolaa
3 munaa
2,5dl sulatettua voita
3,5dl sokeria
3rlk kaakaojauhetta
5dl kesäkurpitsaa

Raasta 5dl kesäkurpitsaa. Sekoita aineet keskenään. Voitele vuoka (voin 25 x 32cm) ja paista 175 asteessa noin 30-40min.


Tarjoile kermavaahdon tai jäätelön kera lämpimänä. Maistuu se kylmänäkin :). Kuva ei anna oikeutta maulle. Kesäkurpitsa sopii hyvin makeisiinkin leivonnaisiin!
 

2 kommenttia:

  1. Hyvä, hyvä! Lisää kesäkurpitsaohjeita! Ja vieläpä tälläinen helppo, kaikki aineet yhteen -ohje! Taidampa alkaa heti leipomaan! =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä yrittää muistaa laittaa ohjeita, mulla on pari hyvää vielä takataskussa ja koko ajan etsin uusia

      Bulgariassa ovat kuulemma hyviä kesäkurpitsan käytössä.. Pitäisi sieltä suunnalta koittaa löytää ohjeita netistä!

      Poista